6 steder å bære de formelle kjoler og kjoler

Posted by admin on Thursday Oct 26, 2017 Under Mote

Kanskje du har vært en forlover i over 10 bryllup i din levetid, eller du bare liker å kjøpe og formelle kjoler og kjoler men kan ikke alltid tenke på gode steder å ha disse kjoler i skapet. Du er heldig fordi jeg er her for å hjelpe.

Nummer én stedet hvor du kan ha din semi formelle kjoler er når du kommer til å ta en drink. Ja, selvfølgelig fleste ha cocktail kjoler for å drikke cocktails, men det er mange andre alternativer. Jeg anbefaler imidlertid ikke at du bærer den mest formell ser kjolen til en bar.

Bli en damer klubber vil gi deg en god unnskyldning å bære din samling av kjoler ukentlig. De fleste av disse organisasjonene krever kvinner i klubben til å bare ha skjørt og kjoler så stedet å gå ut og kjøpe noe, du har allerede en samling av kjoler å begynne med.

Gå til en opera eller et museum. Siden begge disse stedene er betraktet som classy, forventes å kle. En formell kjole er veldig stilig og vil også gjøre deg skille seg ut blant annet inne i bygningen.

Flotte med Halloween er at mennesker forventer at du skal være iført noe annerledes sammenlignet med hva du vanligvis bruker. Så, på en Halloween office fest iført en av de semi formelle kjoler og kanskje en masquerade maske over ansiktet er rimelig løsning for perfekt kostyme!

Har du vært på cruise? Hvis du har, så vet du at det er spesielle anledninger under toktet der en formelle antrekk kreves. Dette er en annen flott sted å ha formelle kjoler. På de fleste ganger du vil være å bruke den til middag, men også for alle parter.

Jeg leste en gang at hvis du kler deg når du går til et kasino, pengene vil falle til føttene. Jeg er ikke sikker på om det er sant, men det er en god grunn til å ha noe formell. Det ville også være flott hvis du også bærer en dress slik at du ikke ser ut av sted.

Jeg er sikker du trodde det var bare noen få steder du kan bruke din samling av formelle kjoler. Jeg viste deg galt. Bruk disse seks stedene å tenke på mange flere steder du kan var din kjoler til.

Comments are closed.