Destinasjon bryllup eller nei?

Posted by admin on Thursday Oct 26, 2017 Under Bryllupsdagbok

Du har sett stedet for din drøm bryllupet. Nei, det er noe sted nær hjemmet, men hvem bryr seg? Du må bare gifte seg der.

Du har drømt om å gifte seg på stranden i tropiske destinasjoner men du bor i en by langt nær en strand.

Løsningen? En destinasjon bryllup. Mens mange mener dette betyr et bryllup hvor du og et utvalg av venner og familie hoppe på et fly til en tropisk øy, er det også reisemål bryllup som tilfeldigvis nærmere hjemmet, bare ikke hjemme.

Gifte andre steder kan bety at tropiske stranden, men det kan også bety en apple frukthage timer hjemmefra, en sjarmerende byen ligger i fjellene, et historisk sted som du bare falt forelsket i. Hva er “destinasjon” det et par ting å huske før bestilling.

Hvis du planlegger å gifte seg i landet du bor i, det er en ting mindre å bekymre. Hvis imidlertid ditt ideelle sted er utenfor landet vil det være papirarbeid og lisenser som må oppnås. De fleste steder kjent for deres bryllup vil ha en pre-pakket avtale som vil være stress gratis og enkel, de har gjort det før og de har perfeksjonert hva de skal gjøre.

Hvis imidlertid din drøm bryllupet er på et sted ikke kjent for bryllup, må du gjøre mye legwork og planlegging på egenhånd. (eller med en profesjonell planlegger selvfølgelig)

Gå ut av byen for å gifte seg er mye enklere, du tar som skal være del av den store dagen og du spare penger på en stor mottakelse siden du bare har et utvalg av venner og familie til stede. Du kan tilbringe mer tid med dine gjester siden det ikke være så mange, og du finner hele bare litt mer avslappet enn et stort bryllup med et stort mottak og alle du noensinne har kjent til stede.

Hvis, men du har nære venner og familie som ikke reiser, eller du kan ikke la ut visse mennesker uansett tallene, deretter velge en destinasjon nærmere hjemmet kan være den ideelle måten å gå. Ingen sier det har å bli en kirke og tradisjonell, men å ha noe innen en time etter hjem hjelper alle får det ikke mye problemer. Beach? Fjell? Historisk sted? Hage hjemme? Uansett hva du velger det vil være vakker.

Comments are closed.